LC422XLBK - Original XL-blækpatron i sort

XL-blækpatron i sort – pakke med 1 stk. Sikrer print af op til 3.000 sider.

485,00 kr. inkl. moms

388,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

LC422XLBK sikrer print af op til 3.000 sider ifølge ISO/IEC 24711

Original Brother-blækpatron med høj kapacitet, der giver en øget printmængde og lavere omkostninger pr. side

Originale Brother-blækpatroner testes grundigt, så de printer perfekt, og du sparer tid og penge

Produktdetaljer

LC422XLBK i pakke

Brug originale Brother-blækpatroner, der beskytter din printergaranti

LC422XL-serien af blækpatroner fås samlet som en mere økonomisk værdipakke, der reducerer dine omkostninger pr. side - LC422XLVALDR

Funktioner

  • LC422XLBK sikrer print af op til 3.000 sider ifølge ISO/IEC 24711
  • Original Brother-blækpatron med høj kapacitet, der giver en øget printmængde og lavere omkostninger pr. side
  • Originale Brother-blækpatroner testes grundigt, så de printer perfekt, og du sparer tid og penge
  • Brug originale Brother-blækpatroner, der beskytter din printergaranti
  • LC422XL-serien af blækpatroner fås samlet som en mere økonomisk værdipakke, der reducerer dine omkostninger pr. side - LC422XLVALDR

Beskrivelse

Brother-blækpatronen, der er designet til at farven ikke falmer, sikrer problemfrit, pålidelige print i topkvalitet fra første til sidste side. Vores afbalancerede blæk sikrer, at din printer fungerer optimalt. 

Brother har miljøpåvirkningen med i tankerne i alle stadier af blækpatronens levetid, hvilket sender mindre affald på lossepladser. Al vores hardware og alle vores blækpatroner er bygget til at påvirke miljøet så lidt som muligt.

Oversigt

 
QR-kode og varenumre

Kontroller ægtheden af dine forbrugsstoffer

Du finder den holografiske sikkerhedslabel på originale Brother-blækpatroner. Sørg for, at der ikke er pillet ved pakken og sikkerhedslabelen, og bekræft, at hologrammets sikkerhedslabel er ægte ved at bekræfte det unikke 7-cifrede ID-nummer på: www.brother.com/id 

Miljø og genbrug

Alle Brother-blækpatroner er designet til at påvirke miljøet så lidt som muligt. Brother tilbyder en miljømæssigt ansvarlig måde, hvorpå kunderne kan bortskaffe deres Brother-produkter, når deres levetid er slut. 

Originale forbrugsstoffer

Ved at anvende originale Brother-blækpatroner beskytter du din investering og sikrer optimal ydeevne fra din Brother-inkjetprinter, der garanterer dig problemfrit print og en besparelse på langt sigt.

Andre farver tilgængelige

LC422XLC - Cyan 
LC422XLM - Magenta
LC422XLY - Gul

Test af ydeevne

Brothers Innobella-blæk og -papir modstår at falme af lys og ozon, hvilket sikrer, at det ikke falmer selv ved langvarig eksponering. Få et professionel udtryk med originale Brother-blækpatroner.

Pålidelighed og kvalitetssikring

Spektakulære farver skabes ved hjælp af Brothers "Colour Rich"-teknologi, der kaldes "Innobella", og som tilføjer et højt niveau af liv til dine fotoprint. Brothers Innobella-blæk indeholder omhyggeligt udvalgte kemikalier for at forhindre tilstopning af printhovedet samt for at sikre en mere jævn drift. Dette sikrer din Brother-printers pålidelighed og holdbarhed.

At your side

Du opretholder din garanti ved brug af originale Brother-forbrugsstoffer. Brother er altid "at your side", og vi forpligter os til at yde salgssupport og kundeservice - både før og efter køb.

LC422XLVAL_Desktop

Sampakke

LC422XLVALDR - inkl. blækpatroner i sort, cyan, magenta og gul.

Den sorte blækpatron sikrer print af op til 3000 sider, hvorimod cyan, magenta og gul sikrer print af op til 1500 sider ifølge ISO/IEC 24711

Tilbage til toppen