LC427Y - Gul

Brother-blækpatron i gul - pakke med 1 stk. Sikrer print af op til 1.500 sider.

333,75 kr. inkl. moms

267,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

LC427Y sikrer print af op til 1.500 sider ifølge ISO/IEC 24711

Original gul Brother-blækpatron i høj kvalitet

Originale Brother-blækpatroner testes grundigt, så de printer perfekt, og du sparer tid og penge

Produktdetaljer

lc427y_main

Brug den originale Brother-blækpatron, LC427Y, og behold din printergaranti

Blækpatronens smarte design gør dig i stand til at se, hvor meget blæk, der er tilbage

Funktioner

  • LC427Y sikrer print af op til 1.500 sider ifølge ISO/IEC 24711
  • Original gul Brother-blækpatron i høj kvalitet
  • Originale Brother-blækpatroner testes grundigt, så de printer perfekt, og du sparer tid og penge
  • Brug den originale Brother-blækpatron, LC427Y, og behold din printergaranti
  • Blækpatronens smarte design gør dig i stand til at se, hvor meget blæk, der er tilbage

Beskrivelse

Brothers blækpatron, LC427Y, der er designet til at farven ikke falmer, sikrerr problemfrit, pålideligt print i topkvalitet fra første til sidste side. Vores afbalancerede blæk sikrer, at din printer fungerer optimalt. 

Brother har miljøpåvirkningen med i tankerne i alle stadier af blækpatronens levetid, hvilket sender mindre affald på lossepladsen. Al vores hardware og alle vores blækpatroner er bygget til at påvirke miljøet så lidt som muligt. 

Oversigt

 
QR-kode og varenumre

Kontroller ægtheden af dine forbrugsstoffer

Du finder den holografiske sikkerhedslabel på originale Brother-blækpatroner. Sørg for, at der ikke er pillet ved pakken og sikkerhedslabelen, og bekræft, at hologrammets sikkerhedslabel er ægte ved at bekræfte det unikke 7-cifrede ID-nummer på: www.brother.com/id 

Miljø og genbrug

Alle Brother-blækpatroner er designet til at påvirke miljøet så lidt som muligt. Brother tilbyder en miljømæssigt ansvarlig måde, hvorpå kunderne kan bortskaffe deres Brother-produkter, når deres levetid er slut. 

Originale forbrugsstoffer

Ved at anvende originale Brother-blækpatroner beskytter du din investering og sikrer optimal ydeevne fra din Brother-inkjetprinter, der garanterer dig problemfrit print og en besparelse på langt sigt.

Test af ydeevne

Brothers Innobella-blæk og -papir modstår at falme af lys og ozon, hvilket sikrer, at det ikke falmer selv ved langvarig eksponering. Få et professionel udtryk med originale Brother-blækpatroner.

Pålidelighed og kvalitetssikring

Spektakulære farver skabes ved hjælp af Brothers "Colour Rich"-teknologi, der kaldes "Innobella", og som tilføjer et højt niveau af liv til dine fotoprint. Brothers Innobella-blæk indeholder omhyggeligt udvalgte kemikalier for at forhindre tilstopning af printhovedet samt for at sikre en mere jævn drift. Dette sikrer din Brother-printers pålidelighed og holdbarhed.

At your side

Du opretholder din garanti ved brug af originale Brother-forbrugsstoffer. Brother er altid "at your side", og vi forpligter os til at yde salgssupport og kundeservice - både før og efter køb.

Tilbage til toppen