Tilføjet til kurv

Original Brother LC900C blækpatron – cyan

Brother LC900C cyan blækpatron - 1 stk. Giver op til 400 A4 sider.

Denne originale Brother LC900C cyan blækpatron er blevet udviklet særligt til at sikre dokumenter i høj kvalitet, hver gang du printer. På grund af de modstandsdygtige egenskaber kan du nyde klare farver, der holder længe. Ved at bruge vores blækpatroner beskytter du din printer mod potentiel langsigtet skade forårsaget af brug af uoriginale produkter.

Funktioner

  • Giver op til 400 A4 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Fås også i andre farver:

Når det er tid til at bestille din næste blækpatron, kan du trygt vælge Brothers LC900C blækpatron i cyan for at sikre, at din printer forbliver i perfekt stand, og at dine udskrifter bliver krystalklare.

Selvom det kan være fristende at købe blækpatroner, der ikke er så dyre og ikke er mærkevarer, bør du huske på, at andre billige blækpatroner ikke kun kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter, men også forårsage langsigtet skade på din printer.

Denne originale LC900C cyan blækpatron er en god løsning for hjem og små kontorer, som gerne vil forbedre resultaterne, og den sikrer, at din printer fungerer præcis som den skal, og giver dig mere værdi for pengene i det lange løb og imponerende resultater, hver gang.

Passer til

Passer til

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!