Tilføjet til kurv

Original Brother LC900HYBK stor blækpatron – sort

Brother LC900HYBK stor, sort blækpatron - 1 stk. Giver op til 900 sider.

363,75 kr. Inkl. moms 291,00 kr. Ekskl. moms

På lager

Denne originale Brother LC900HYBK store, sorte blækpatron er blevet udviklet særligt til at sikre dokumenter i høj kvalitet, hver gang du printer. På grund af de modstandsdygtige egenskaber kan du nyde klare farver, der holder længe. Ved at bruge vores blækpatroner beskytter du din printer mod potentiel langsigtet skade forårsaget af brug af uoriginale produkter.

Funktioner

  • Giver op til 900 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 24711
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Når det er tid til at bestille din næste blækpatron, kan du trygt vælge Brothers LC900HYBK store blækpatron i sort for at sikre, at din printer forbliver i perfekt stand, og at dine udskrifter bliver krystalklare.

Selvom det kan være fristende at købe blækpatroner, der ikke er så dyre og ikke er mærkevarer, bør du huske på, at genopfyldninger og andre billige printerpatroner ikke kun kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter, men også forårsage langsigtet skade på din printer.

Denne originale LC900HYBK store blækpatron i sort er en god løsning for hjem og små kontorer som gerne vil reducere deres omkostninger og forbedre dokumenterne, og den sikrer, at din maskine fungerer præcis som den skal, og giver dig mere værdi for pengene i det lange løb og imponerende resultater, hver gang.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som fx visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother creativ Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!