Original Brother LC970M blækpatron – magenta

Brother LC970M magenta blækpatron – 1 stk. Giver op til 300 A4-sider.

130,00 kr. inkl. moms

104,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Giver op til 300 A4-sider* (*ISO/IEC 24711)

Original Brother blækpatron i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

LC970M_main

Funktioner

  • Giver op til 300 A4-sider* (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Denne originale Brother LC970M blækpatron i magenta er specielt udviklet til at sikre kvalitetsdokumenter, hver gang du udskriver. Med egenskaber der modvirker, at farven falmer, kan du få glæde af skarpe farver, der holder. Ved at købe vores blækpatroner beskytter du din printer mod potentiel langsigtet skade forårsaget af brug af ikke-originale produkter.

Mere om dette produkt

Findes i farverne:

Når det er tid til at bestille din udskiftningsblækpatron, kan du trygt vælge Brothers magenta blækpatron LC970M for at sikre, at din printer forbliver i perfekt stand, og at dine udskrifter forbliver krystalklare.

Selvom det kan være fristende at købe forbrugsstoffer, der ikke er så dyre og ikke er mærkevarer, bør du huske på, at genopfyldninger og andre billige printerpatroner ikke kun kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter, men også forårsage langsigtet skade på din printer.

Denne originale LC970M blækpatron i magenta er en rigtig god løsning til hjemmekontoret eller små kontorer, der gerne vil reducere udgifterne og forbedre resultaterne. Den sikrer, at din printer fungerer præcis som den skal, og den giver dig mere værdi for pengene i det lange løb og imponerende resultater, hver gang.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!

Tilbage til toppen