Tilføjet til kurv

Original Brother LC985BK blækpatron – sort

Brother LC985BK sort blækpatron. Giver op til 300 A4-sider.

200,00 kr. inkl. moms 160,00 kr. ekskl. moms

På lager

Denne LC985BK blækpatron i sort er designet til at give dig imponerende resultater, hver gang du udskriver. Ligesom andre originale forbrugsstoffer fra Brother er den nem at sætte i, og den er med garanti 100 % kompatibel med din printer.

Funktioner

  • Giver op til 300 A4-sider* (*ISO/IEC 24711)
  • Original Brother blækpatron i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Findes også i farverne:

Alle Brother blækpatroner – inkl. denne LC985BK blækpatron i sort – testes grundigt for at sikre, at de giver kunderne den mest pålidelige løsning.

Selvom de billige alternative blækpatroner kan købes mange steder, passer de simpelthen ikke optimalt til din Brother-printer. Dette kan føre til problemer med både kvaliteten af dine udskrifter og din printers ydeevne – og disse problemer kan nogle gange vise sig at være dyre at rette op på.

Denne originale LC985BK blækpatron sikrer, at din printer fortsætter med at køre fejlfrit, og giver dig mere værdi i det lange løb plus den sindsro, der kommer af at vide, at du har en printer, du kan stole på.

Creative Center

Gå til Brother Creative Center og få adgang til flere end 2000 skabeloner, som du selv kan tilpasse og derved designe dine egne dokumenter. Brother Creative Center tilbyder marketingmateriale som er designet til at hjælpe dig på arbejdspladsen, som f.eks. visitkort, fakturaer, brochurer og plakater.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller styrer en lille virksomhed, er disse skabeloner smarte og nyttige, hvis du vil lave professionelle dokumenter.

Brother Creative Center tilbyder også pædagogiske materialer, spil for børn, fine dekorationer til forskellige højtider, puslespil og andet eksklusivt materiale.

Der er så meget at opdage, så meget gøre, og bedst af alt - det er gratis!