Tilføjet til kurv

DK-11234 - sort på hvid

Labelrullen indeholder 260 labels, der har en størrelse på 60 mm x 86 mm.

381,25 kr. inkl. moms 305,00 kr. ekskl. moms

På lager

Original Brother DK-rulle med sort tekst på hvid baggrund kan f.eks. anvendes til navneskilte eller til at sætte på tøj samt fjernes igen uden at ødelægge noget eller efterlade mærker. Derudover er den perfekt til anvendelse på kontoret eller arrangementer. Der er samtidig mulighed for at tilføje logoer og stregkoder.

Funktioner

  • 260 labels pr. rulle i størrelsen 60 mm x 86 mm
  • Kan sættes på tøj samt fjernes igen uden at ødelægge noget eller efterlade mærker
  • Original Brother-labelrulle
  • Sikrer tydelige, holdbare resultater

Oversigt

DK-11234 kan anvendes til f.eks. navneskilte ved events/arrangementer. Der er 260 labels pr. rulle og de har en størrelse på 60 mm x 86 mm. Kan f.eks. anvendes til navneskilte eller til at sætte på tøj samt fjernes igen uden at ødelægge noget eller efterlade mærker*.

Du sikrer dig hermed en sikker og effektiv løsning med professionelle resultater. Du kan tilføje logoer og stregkoder samt al den nødvendige information, der skal til. DK-11234 passer til vores QL-labelprintere og sikrer tydelige, holdbare resultater.

Denne originale Brother-labelrulle indeholder labels med mulighed for at printe sort tekst på hvid baggrund, der sikrer at din labelprinter fungerer perfekt.

*Vær opmærksom på at DK-11234 ikke bør anvendes på fløjlsbukser, læder, silke, ruskind, vinyl og andre sarte materialer.

Passer til

Passer til