Tilføjet til kurven

Original Brother DK22214 papirtape, endeløs bane – sort på hvid, 12 mm bred

Brother DK22214 sort på hvid papirtape, endeløs bane. Tapen er 30,48 m lang og 12 mm bred

97,50 kr. Inkl. moms 78,00 kr. Ekskl. moms
På lager
Tilføj til kurv Find en forhandler

Uanset om du laver labels til opmærkning af konvolutter, mapper eller hylder, kan du få glæde af den fleksibilitet, det giver at kunne lave enhver form for label med tilpasset længde. DK22214 papirtapen i endeløs bane leveres komplet med et stærkt klæbemiddel for permanent klæbestyrke, så den er nyttig rundt omkring på kontoret på arbejdspladsen og på hjemmekontoret.

Funktioner

  • 12 mm bred, 30,48 m lang
  • Original Brother label i høj kvalitet
  • Sikrer tydelige og holdbare labels

Oversigt

DK22214 er perfekt til at lave labels til opmærkning af mapper, konvolutter eller endda hylder, og med denne tape kan du få glæde af fleksibiliteten ved at kunne lave enhver type label. Denne papirtape i endeløs bane er designet til at passe til alle dine opmærkningsbehov, og den giver dig mulighed for at lave labels i alle størrelser, ved at du selv skærer tapen til i den længde, du ønsker.

Du kan få mere system i tingene rundt omkring i hjemmet og på arbejdspladsen takket være det alsidige design, som er kendetegnet ved den originale sort på hvid DK22214. DK22214 leveres komplet med et stærkt klæbemiddel for permanent klæbestyrke, og den er blevet testet grundigt af Brother, så den er så holdbar som mulig og i høj kvalitet, og samtidig så pålidelig som mulig.

Ved at vælge original Brother DK22214 label sikrer du, at din printer fortsætter med at fungere optimalt og giver dig resultater, der er tydelige, læselige og designet til at holde.

 

Passer til