Original Brother DK22225 papirtape, endeløs bane – sort på hvid, 38 mm bred

Brother DK22225 sort på hvid papirtape, endeløs bane. Tapen er 30,48 m lang og 38 mm bred

157,50 kr. inkl. moms

126,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

38 mm bred, 30,48 m lang

Original Brother label i høj kvalitet

Sikrer tydelige og holdbare labels

Produktdetaljer

DK22225 and Roll

Funktioner

  • 38 mm bred, 30,48 m lang
  • Original Brother label i høj kvalitet
  • Sikrer tydelige og holdbare labels

Beskrivelse

Uanset om du laver labels til opmærkning af konvolutter, mapper eller hylder, kan du få glæde af den fleksibilitet, det giver at kunne lave enhver form for label med tilpasset længde. DK22225 papirtapen i endeløs bane leveres komplet med et stærkt klæbemiddel for permanent klæbestyrke, så den er nyttig rundt omkring på kontoret på arbejdspladsen og på hjemmekontoret.

Passer til

Vis mere
Vis mindre

Mere om dette produkt

DK22225 er perfekt til at lave labels til opmærkning af mapper, konvolutter eller endda hylder, og med denne tape kan du få glæde af fleksibiliteten ved at kunne lave enhver type label. Denne label i endeløs bane er designet til at passe til alle dine opmærkningsbehov, og den giver dig mulighed for at lave labels i alle størrelser, ved at du selv skærer tapen til i den længde, du ønsker.

Du kan få mere system i tingene rundt omkring i hjemmet og på arbejdspladsen takket være det alsidige design, som er kendetegnet ved den originale sort på hvid DK22225. DK22225 leveres komplet med et stærkt klæbemiddel for permanent klæbestyrke, og den er blevet testet grundigt af Brother, så den er så holdbar som mulig og i høj kvalitet, og samtidig så pålidelig som mulig.

Ved at vælge original Brother DK22225 label sikrer du, at din printer fortsætter med at fungere optimalt og giver dig resultater, der er tydelige, læselige og designet til at holde.

 
Tilbage til toppen