BRP-1D300-080 - farvebånd i premium resin

Det sorte farvebånd i premium resin er 300 meter langt og 80 mm bredt. Det er certificeret af Brother International Europe.

232,50 kr. inkl. moms

186,00 kr. ekskl. moms

Længde på 300 meter

80 mm i bredden

Farvebånd af høj kvalitet til termo transferprint

Produktdetaljer

 BRP-1D300-080 - farvebånd i premium resin

Sikrer tydelige og holdbare resultater

Premium resin til sort tryk

Kræver labelruller, der passer til

Funktioner

  • Længde på 300 meter
  • 80 mm i bredden
  • Farvebånd af høj kvalitet til termo transferprint
  • Sikrer tydelige og holdbare resultater
  • Premium resin til sort tryk
  • Kræver labelruller, der passer til

Beskrivelse

Dette farvebånd i premium resin er udviklet til at imødekomme opmærkningskravene på en travl arbejdsplads. Du kan bruge det 80 mm brede farvebånd til print af tekster og stregkoder i mange typer virksomheder, bl.a. i sundhedsvæsenet samt lager og logistik. Farvebåndet til termo-transferprint leverer holdbare kvalitetsprint, der egner sig bedst på filmlabels. Det kan anvendes sammen med labelruller i samme format i din Brother TD-labelprinter.

Kan ikke købes enkeltvis, men leveres i pakker af 12 styks.

Mere om dette produkt

Dette farvebånd i premium resin til termo transfer sikrer professionelt og problemfrit print fra din Brother-labelprinter. Man behøver ikke udskifte favebåndet ret tit, da det er hele 300 meter langt, og ved at bruge et originalt Brother-forbrugsstof sikrer man sig samtidig, at labelprinteren kan arbejde effektivt i længere tid. Du kan forvente professionelle resultater, når du anvender dette 80 mm brede farvebånd til print af stregkoder og tekster i din virksomhed. Det passer til et udvalg af Brother-labelprintere. Ved at vælge et farvebånd i premium resin, der er certificeret af Brother International Europe, sikrer du dig at din labelprinter kan fortsætte med at producere tydelige kvalitetsprint, der holder.
Tilbage til toppen