Tilføjet til kurv

BRP-1D300-080 - farvebånd i premium resin

Det sorte farvebånd i premium resin er 300 meter langt og 80 mm bredt. Det er certificeret af Brother International Europe.

232,50 kr. inkl. moms 186,00 kr. ekskl. moms

Dette farvebånd i premium resin er udviklet til at imødekomme opmærkningskravene på en travl arbejdsplads. Du kan bruge det 80 mm brede farvebånd til print af tekster og stregkoder i mange typer virksomheder, bl.a. i sundhedsvæsenet samt lager og logistik. Farvebåndet til termo-transferprint leverer holdbare kvalitetsprint, der egner sig bedst på filmlabels. Det kan anvendes sammen med labelruller i samme format i din Brother TD-labelprinter.

Kan ikke købes enkeltvis, men leveres i pakker af 12 styks.

Funktioner

  • Længde på 300 meter
  • 80 mm i bredden
  • Farvebånd af høj kvalitet til termo transferprint
  • Sikrer tydelige og holdbare resultater
  • Premium resin til sort tryk
  • Kræver labelruller, der passer til

Oversigt

Dette farvebånd i premium resin til termo transfer sikrer professionelt og problemfrit print fra din Brother-labelprinter. Man behøver ikke udskifte favebåndet ret tit, da det er hele 300 meter langt, og ved at bruge et originalt Brother-forbrugsstof sikrer man sig samtidig, at labelprinteren kan arbejde effektivt i længere tid. Du kan forvente professionelle resultater, når du anvender dette 80 mm brede farvebånd til print af stregkoder og tekster i din virksomhed. Det passer til et udvalg af Brother-labelprintere. Ved at vælge et farvebånd i premium resin, der er certificeret af Brother International Europe, sikrer du dig at din labelprinter kan fortsætte med at producere tydelige kvalitetsprint, der holder.

Passer til

Passer til