Tilføjet til kurv
  1. Hjem
  2. Forbrugsstoffer
  3. BSP-1D300-060

BSP-1D300-060 - farvebånd i premium voks/resin

Dette farvebånd i premium voks/resin til termo transfer er 300 meter langt og 60 mm bredt. Kan ikke leveres enkeltvis, men leveres i pakker af 12 styk.

Ikke på lager

Dette farvebånd i premium voks/resin er udviklet til at imødekomme opmærkningskravene fra travle virksomheder. Det er velegnet til brug inden for detailhandlen, sundhedsvæsenet og lager/logistik, hvor det 60 mm brede farvebånd kan anvendes til print af tekst og stregkoder til forskellige formål.

Farvebåndet i voks/resin til termo transferprint kombinerer det bedste af begge verdener - økonomi og holdbarhed. Farvebåndet bruges sammen med labelruller i samme format i din Brother-labelprinter til termo transferprint. Farvebånd i voks/resin egner sig bedst til laminerede papirlabels.

Kan ikke leveres enkeltvis, men leveres i pakker af 12 styk.

Funktioner

  • 300 meter i længden
  • 60 mm i bredden
  • Farvebånd af høj kvalitet til termo transferprint
  • Sikrer tydelige og holdbare resultater
  • Premium voks/resin med sort blæk
  • Kræver labelrulle, der passer til

Oversigt

Farvebåndet i premium voks/resin til termo transfer sikrer dig problemfrit print til din virksomhed. Farvebåndet er 300 meter langt og 60 mm bredt, hvilket gør det velegnet til f.eks. print af stregkoder eller bare almindelig tekst, og samtidig skal du udskifte farvebåndet færre gange. Derudover kan farvebåndet anvendes inden for f. eks. detailhandlen, sundhedsvæsenet samt logistik og lager. Det er certificeret af Brother International Europe, så du er sikret holdbarhed og tydelig tekst.

Passer til

Passer til