Tilføjet til kurv
  1. Hjem
  2. Forbrugsstoffer
  3. BWP1D300110

BWP1D300110 - farvebånd i premium voks

Sort farvebånd i premium voks til termo transfer med en længde på 300 meter og 110 mm i bredden, der er certificeret af Brother International Europe. Kan ikke købes enkeltvis, men leveres i pakker af 12 styks.

73,75 kr. Inkl. moms 59,00 kr. Ekskl. moms

Farvebåndet i sort og premium voks med en længde på 300 meter, er blevet udviklet til at leve op til kravene til professionelt labelprint. BWP1D300110 kan anvendes sammen med passende labelruller. Farvebåndet er ideelt til brug inden for logistik, detailhandlen, sundhedsvæsenet og andre brancher.

Kan ikke købes enkeltvis, men leveres i pakker af 12 styks.

Funktioner

  • Længde på 300 meter
  • 110 mm i bredden
  • Farvebånd af høj kvalitet til termo transfer
  • Sikrer tydelige og holdbare resultater
  • Premium voks til sort tryk
  • Kræver labelruller, der passer til

Oversigt

Det sorte farvebånd i standard voks til termo transfer sikrer professionelt, ubesværet labelprint på din Brother-labelprinter. Med en længde på 300 meter er der ikke behov for udskiftning så ofte, hvilket samtidig gør, at din Brother-labelprinter virker upåklageligt og i længere tid.

Med det sorte farvebånd får du bedre holdbarhed og kan forvente professionelle resultater. BWP1D300110 passer til udvalgte Brother-labelprintere.

Brother International Europe har certificeret farvebåndet, hvilket sikrer dig, at din printer arbejder problemfrit og giver resultater.

Passer til

Passer til