BWP-1D300-110 - farvebånd i premium voks

Sort farvebånd i premium voks til termo transfer med en længde på 300 meter og 110 mm i bredden, der er certificeret af Brother International Europe.

77,50 kr. inkl. moms

62,00 kr. ekskl. moms

Længde på 300 meter

110 mm i bredden

Farvebånd af høj kvalitet til termo transfer

Produktdetaljer

Black thermal transfer ribbon roll

Sikrer tydelige og holdbare resultater

Premium voks til sort tryk

Kræver labelruller, der passer til

Funktioner

  • Længde på 300 meter
  • 110 mm i bredden
  • Farvebånd af høj kvalitet til termo transfer
  • Sikrer tydelige og holdbare resultater
  • Premium voks til sort tryk
  • Kræver labelruller, der passer til

Beskrivelse

Farvebåndet i sort og premium voks med en længde på 300 meter, er blevet udviklet til at leve op til kravene til professionelt labelprint. BWP-1D300-110 kan anvendes sammen med passende labelruller. Farvebåndet er ideelt til brug inden for logistik, detailhandlen, sundhedsvæsenet og andre brancher.

Kan ikke købes enkeltvis, men leveres i pakker af 12 styks.

Mere om dette produkt

Det sorte farvebånd i standard voks til termo transfer sikrer professionelt, ubesværet labelprint på din Brother-labelprinter. Med en længde på 300 meter er der ikke behov for udskiftning så ofte, hvilket samtidig gør, at din Brother-labelprinter virker upåklageligt og i længere tid.

Med det sorte farvebånd får du bedre holdbarhed og kan forvente professionelle resultater. BWP-1D300-110 passer til udvalgte Brother-labelprintere.

Brother International Europe har certificeret farvebåndet, hvilket sikrer dig, at din printer arbejder problemfrit og giver resultater.

Tilbage til toppen