Tilføjet til kurv
  1. Hjem
  2. Forbrugsstoffer
  3. BWS1D300110

BWS1D300110 - farvebånd i standard voks

Sort farvebånd i standard voks til termo transfer med en længde på 300 meter og 110 mm i bredden, der er certificeret af Brother International Europe. Kan ikke købes enkeltvis, men leveres i pakker af 12 styks.

57,50 kr. Inkl. moms 46,00 kr. Ekskl. moms

Dette farvebånd i standard voks har en længde på 300 meter og er udviklet til at imødekomme kravene til professionelt labelprint. BWS1D300110 kan bruges sammen med labelruller, der passer til, og kan anvendes inden for logistik, detailhandlen, sundhedsvæsenet og andre brancher.

Kan ikke købes enkeltvis, men leveres i pakker af 12 styks.

Funktioner

  • Længde på 300 meter
  • 110 mm i bredden
  • Farvebånd af høj kvalitet til termo transfer
  • Sikrer tydelige og holdbare resultater
  • Standard voks til sort tryk
  • Kræver labelruller, der passer til

Oversigt

Det sorte farvebånd i standard voks til termo-transferprint sikrer professionelt, problemfrit labelprint på din Brother-labelprinter. Da det er 300 meter langt, skal det ikke udskiftes så ofte, og det sikrer samtidig, at din Brother-labelprinter virker upåklageligt og i længere tid.

Med dette holdbare farvebånd kan du forvente professionelle resultater. BWS1D300110 passer til udvalgte Brother-labelprintere.

Ved at vælge et farvebånd, der er certificeret af Brother International Europe, sikrer du dig, at din printer virker upåklageligt og leverer resultater, der er knivskarpe.

Passer til

Passer til