Original Brother BU223CL bælteenhed

Brother BU223CL bælteenhed op til 50.000 sider.

1.222,50 kr. inkl. moms

978,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Op til 50.000 A4-sider

Original Brother-enhed

BU223CL er designet til at sikre, at dine dokumenter udskrives hurtigt og effektivt og at din printer fungerer optimalt. 

Produktdetaljer

BU223CL

Funktioner

  • Op til 50.000 A4-sider
  • Original Brother-enhed
  • BU223CL er designet til at sikre, at dine dokumenter udskrives hurtigt og effektivt og at din printer fungerer optimalt. 

Beskrivelse

Denne originale Brother BU223CL bælteenhed passer til flere Brother laserprintere.  BU223CL er designet til at sikre, at dine dokumenter udskrives hurtigt og effektivt og at din printer fungerer optimalt.

Mere om dette produkt

Denne originale bælteenhed BU-223CL er vigtig, når det kommer til at forlænge levetiden af dine printer og sikre, at den fortsat leverer dokumenter af høj kvalitet, igen og igen.

BU-223CLs sikrer, at toneren overføres korrekt indeni din laserprinter, så både tekst og billeder bliver korrekt og skarpt gengivet på dit printede dokument. Den er hurtig og let at sætte i, og spiller en vital rolle, idet den gør din printer i stand til at levere de professionelle resultater, som du forventer fra Brother.

Bælteenheden har en levetid på 50.000 sider, hvilket betyder, at den er med til at sikre, at du kan blive ved med at printe i lang tid.

 

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen