BU800CL - Bælteenhed

Original Brother-bælteenhed. Arbejdscyklus på 150.000 sider (ved 2 sider pr. job).

727,50 kr. inkl. moms

582,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Arbejdscyklus på 150.000 sider (ved 2 sider pr. job)

Original Brother-bælteenhed af høj kvalitet

Sikrer at din laserprinter yder sit bedste

Produktdetaljer

BU800CL_main

Udviklet af de samme teknikere, der har fremstillet din Brother-printer. Det betyder, at de er designet til at arbejde sammen om at levere dokumenter i overlegen kvalitet

Funktioner

  • Arbejdscyklus på 150.000 sider (ved 2 sider pr. job)
  • Original Brother-bælteenhed af høj kvalitet
  • Sikrer at din laserprinter yder sit bedste
  • Udviklet af de samme teknikere, der har fremstillet din Brother-printer. Det betyder, at de er designet til at arbejde sammen om at levere dokumenter i overlegen kvalitet

Beskrivelse

Vær sikker på, at din laserprinter til kontoret yder sit bedste, og sørger for at dine print forbliver i den bedst mulige kvalitet med denne originale Brother-bælteenhed, BU800CL.

BU800CL er nem at installere, pålidelig og holdbar. Vores bælteenheder passer til en række printere og hjælper dig med fortsat at kunne printe. 

Når printeren beder dig om det, skal du udskifte bælteenheden for at opretholde en høj printkvalitet. Hvis den aktuelle bælteenhed efterlades i printeren efter flere print end anbefalet, vil det medføre dårlig ydeevne og kan beskadige enheden.

Oversigt

 

Anvendelse

Ved at anvende Brothers originale forbrugsstoffer sikrer du, at din printer fungerer optimalt. F.eks. med bælteenheden, BU800CL.

Pålidelighed og kvalitet

Med den originale bælteenhed fra Brother, BU800CL, sikrer du, at din printer fungerer optimalt, og med den effektivitet og hastighed, den skal.

Miljø og genbrug

Alle Brother-bælteenheder er designet til at påvirke miljøet så lidt som overhovedet muligt. Brother tilbyder en ansvarlig måde hvorpå vores kunder kan bortskaffe deres Brother-produkter, når de har nået slutningen af livscyklussen.

Brother er "at your side"

Når du anvender originale Brother-forbrugsstoffer opretholder du din garanti. Brother er med dig hele vejen, både før og efter købsprocessen, med salgssupport og kundeservice

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen