Original Brother DR1050 tromleenhed

Den originale Brother DR1050 tromleenhed – 1 stk. Giver op til 10.000 A4 sider.

698,75 kr. Inkl. moms 559,00 kr. Ekskl. moms
På lager
Tilføj til kurv Find en forhandler

Denne originale tromleenhed er designet af eksperter, så den passer til din Brother printer. DR1050 tromleenheden sikrer, at din printer kan fortsætte med at levere resultater i højeste kvalitet, så dine vigtige dokumenter gengives med al den klarhed, de fortjener.

Funktioner

  • Giver op til 10.000 udskrevne A4 sider.
  • Original Brother tromle i høj kvalitet
  • Forhindrer spild, så du sparer tid og penge

Oversigt

Sørg for, at din Brother-printer fortsætter med at levere de enestående resultater, hver gang du printer.

Selvom der findes billigere alternativer er det kun en original DR1050 tromleenhed, der garanterer, at din printer fortsat præsterer så hurtigt og effektivt, som den skal.

Husk, at brugen af en original Brother tromle er den eneste måde, du kan sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder.

Så bestil en DR1050 tromleenhed i dag - designet til at sikre, at din Brother-printer bliver ved med at fungere optimalt, og til at give dig mere værdi over tid.

Passer til

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.