Original Brother-tromle - DR1050

Den originale Brother-tromle - DR1050 - 1 stk. Giver op til 10.000 A4 sider. En tromle er en holder til tonere. Tonere købes seperat.

787,50 kr. inkl. moms

630,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Giver op til 10.000 udskrevne A4 sider.

Original Brother tromle i høj kvalitet

Forhindrer spild, så du sparer tid og penge

Produktdetaljer

DR1050_main

Funktioner

  • Giver op til 10.000 udskrevne A4 sider.
  • Original Brother tromle i høj kvalitet
  • Forhindrer spild, så du sparer tid og penge

Beskrivelse

Denne originale tromlee er designet af eksperter, så den passer til din Brother-printer. DR1050 sikrer, at din printer kan fortsætte med at levere resultater i højeste kvalitet, så dine vigtige dokumenter gengives med al den klarhed, de fortjener.

Mere om dette produkt

Sørg for, at din Brother-printer fortsætter med at levere de enestående resultater, hver gang du printer.

Selvom der findes billigere alternativer er det kun en original DR1050 tromle, der garanterer, at din printer fortsat præsterer så hurtigt og effektivt, som den skal.

Husk, at brugen af en original Brother-tromle er den eneste måde, du kan sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder.

Så bestil en DR1050 tromle i dag - designet til at sikre, at din Brother-printer bliver ved med at fungere optimalt, og til at give dig mere værdi over tid.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen