Original Brother DR241CL tromler

Brother DR241CL tromler, der kører op til 15.000 A4 sider (1 x BK/C/M/Y)

kr. 1.150,00 Inkl. moms kr. 920,00 Ekskl. moms
På lager
Tilføj til kurv Find en forhandler

Med de orignale Brother DR241CL tromler vil din printer fungere optimalt og give dig udskrifter i højeste kvalitet. DR241CL er nem at isætte printeren, den holder længe og sørger for at du ikke får problemer med dine udskrifter.

Funktioner

  • Giver op til 15.000 A4 sider (en side pr. job)
  • Originale Brother tromler af høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Når du skal udskkrive dokumenter, så vælg Brothers originale DR241CL tromler, så du er sikker på, at din printer blive ved med at fungere optimalt og dine dokumenter forbliver klare og skarpe.
 
Der findes billigere tromler på markedet, men disse er ikke kompatible med din Brother printer. Hvis du alligevel vælger en uoriginal tromle, så vær opmæksom på, at det kan forringe kvaliteten af dine dokumenter og i værste fald ødelægge din printer, og så mister du ovenikøbet din garanti.

Med Brother DR241CL originale tromler er du sikker på, at din printer fungerer perfekt og du får derfor mere værdi for pengene.

Passer til

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.