Original Brother-tromle - DR320CL

Den originale Brother-tromle - DR320CL - 1 stk. Giver op til 25.000 A4-sider. En tromle er en holder til tonere. Tonere købes seperat.

2.070,00 kr. inkl. moms

1.656,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Leverer 25.000 A4-sider (ved en-sides-opgaver)

Original Brother-tromle i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

DR320CL_main

Funktioner

  • Leverer 25.000 A4-sider (ved en-sides-opgaver)
  • Original Brother-tromle i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Denne originale Brother-tromle DR320CL sikrer, at din printer fungerer præcis som den skal, og sikrer udskrifter i den højest mulige kvalitet. DR320CL er enkel at sætte i, pålidelig og holder længe, så den sikrer, at du ikke bliver stoppet af printerproblemer.

Mere om dette produkt

Du kan trygt vælge Brothers DR320CL for at sikre, at din printer forbliver i perfekt stand, og at dine udskrifter forbliver krystalklare.

Selvom det kan være fristende at købe forbrugsstoffer, der ikke er så dyre og ikke er mærkevarer, bør du huske på, at billige tromle i en Brother-printer ikke kun kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter, men også gøre din garanti ugyldig og forårsage langsigtet skade på din printer.

Denne originale DR320CL sikrer, at din printer fungerer præcis, som den skal, og giver dig mere værdi for pengene i det lange løb og imponerende resultater hver gang.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen