Tilføjet til kurv

Original Brother-tromle - DR3400

Den originale Brother-tromle - DR3400 - 1 stk. Giver op til 30.000 A4-sider. En tromle er en holder til tonere. Tonere købes seperat.

1.802,50 kr. inkl. moms 1.442,00 kr. ekskl. moms
Ikke på lager
Denne originale tromle er designet af eksperter, så den passer til din Brother-printer. DR3400 sikrer, at din printer kan fortsætte med at levere resultater i højeste kvalitet, så dine vigtige dokumenter gengives med al den klarhed, de fortjener.

Funktioner

  • Leverer op til 30.000 A4-sider
  • Original Brother-tromle i høj kvalitet
  • Forhindrer spild, så du sparer tid og penge

Oversigt

Sørg for, at din Brother-printer fortsætter med at levere de enestående resultater, du efterhånden forventer, ved at vælge en DR3400.

Selvom der findes billigere alternativer er det kun en original DR3400, der garanterer, at din printer fortsat præsterer så hurtigt og effektivt, som den skal.

Husk, at brugen af originale Brother-forbrugsstoffer er den eneste måde, du kan sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder.

Så bestil en DR3400 i dag - designet til at sikre, at din Brother-printer bliver ved med at fungere optimalt, og til at give dig mere værdi over tid.

Passer til

Passer til

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.