Tilføjet til kurv

Original Brother TN230C cyan toner

Brother TN230C cyan toner giver op til 1.400 A4 sider

803,75 kr. Inkl. moms 643,00 kr. Ekskl. moms

På lager

Brother TN230C cyan er specielt fremstillet til din Brother laserprinter, så de tilsammen giver de bedst mulige resultater, hver gang du printer. Dette gælder uanset om det er en præsentation, en brochure eller andre vigtige dokumenter, som du skal printe.

Funktioner

  • Giver op til 1.400 A4 sider* (ISO/IEC 19798)
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Findes også i farverne

Når tiden er kommet til at udskifte din toner, kan du vælge Brothers TN230C, så du sikrer, at din Brother printer bliver ved med at fungere som den skal, og at dine udskrifter forbliver skarpe og klare.

Hvis du vælger en uoriginal toner, skal du være opmærksom på, at de kan forringe kvaliteten af dine udskrifter samt skade din printer.

Med den originale TN230C cyan toner vil din printer fungere optimalt, du får flotte udskrifter hver gang og du får således mere for dine penge.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.