Tilføjet til kurv

Original Brother TN2320 stor sort toner, der giver op til 2.600 A4 sider

Brother TN2320 stor sort toner, der giver op til 2.600 A4 sider

806,25 kr. Inkl. moms 645,00 kr. Ekskl. moms

På lager

Original Brother TN2310 sort toner

Original Brother TN2310 sort toner

522,50 kr. 418,00 kr. (ekskl. moms)

Original Brother TN2320 stor sort toner, der giver flotte udskrifter i høj opløsning fra første til sidste side. Selvom det er en stor toner, får du samme gode udskrifter som ved en standardtoner.

Funktioner

  • Giver op til 2.600 A4 sider* (*ISO/IEC 19752)
  • Original Brother toner af høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Alle Brother tonere, inkl. TN2330, testes nøje for at give brugerne den bedste oplevelse. Fordi det er en stor toner, holder TN2330 længere end en standardtoner uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det er muligt at købe billige uoriginale tonere. Men disse er ikke kompatible med din Brother printer. Hvis du alligevel bruger uoriginale tonere, kan det forringe kvaliteten af dine udskrifter samt ødelægge din printer.

Brother originale toner TN2330 garanterer, at du får flotte udskrifter hver gang du printer, og at din printer fortsætter med at fungere som den skal. Derudover beholder du din garanti.

Passer til

Passer til

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.