Original Brother TN2320 stor sort toner, der giver op til 2.600 A4 sider

Brother TN2320 stor sort toner, der giver op til 2.600 A4 sider

873,75 kr. inkl. moms

699,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Giver op til 2.600 A4 sider* (*ISO/IEC 19752)

Original Brother toner af høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

TN2320_main

Funktioner

  • Giver op til 2.600 A4 sider* (*ISO/IEC 19752)
  • Original Brother toner af høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Original Brother TN2320 stor sort toner, der giver flotte udskrifter i høj opløsning fra første til sidste side. Og da det er en toner med høj kapacitet, kan du printe i længere tid med TN-2320 uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mere om dette produkt

Alle Brother tonere, inkl. TN2330, testes nøje for at give brugerne den bedste oplevelse. Fordi det er en stor toner, kan TN2330 printe i længere tid end en standard-toner uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det er muligt at købe billige uoriginale tonere. Men disse er ikke kompatible med din Brother printer. Hvis du alligevel bruger uoriginale tonere, kan det forringe kvaliteten af dine udskrifter samt ødelægge din printer.

Brother originale toner TN2330 garanterer, at du får flotte udskrifter hver gang du printer, og at din printer fortsætter med at fungere som den skal. Derudover beholder du din garanti.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen