Tilføjet til kurv

Original Brother TN241Y toner – gul

Original Brother TN241Y gul toner. Giver op til 1.400 sider.

787,50 kr. Inkl. moms 630,00 kr. Ekskl. moms

På lager

Original Brother TN245Y toner – gul 

Original Brother TN245Y gul toner. Giver op til 2.200 sider. 

1.115,00 kr. 892,00 kr. (ekskl. moms)

Vælg denne gule toner TN241Y – specielt udviklet til at fungere perfekt sammen med din Brother-printer – for at garantere, at dine udskrifter leveres hurtigt og i perfekt kvalitet. Originale tonere såsom TN241Y giver mere værdi for pengene i det lange løb fremfor billigere uoriginale tonere.

Funktioner

  • Giver op til 1.400 sider i overensstemmelse med ISO/IEC19798
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Fås også i andre farver:

Når det er tid til at udskifte din toner, kan du trygt vælge Brothers TN241Y toner for at sikre, at din printer forbliver i perfekt stand, og at dine udskrifter bliver krystalklare.

Selvom det kan være fristende at købe uoriginale tonere, der ikke er så dyre, bør du huske på, at uoriginale tonere ikke kun kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter, men også gøre din garanti ugyldig og forårsage langsigtet skade på din printer.

Denne originale TN241Y gule toner sikrer, at din printer fungerer præcis som den skal, og giver dig mere værdi for pengene i det lange løb og imponerende resultater, hver gang.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.