Original Brother TN241Y toner – gul

Original Brother TN241Y gul toner. Giver op til 1.400 sider.

851,25 kr. inkl. moms

681,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Giver op til 1.400 sider i overensstemmelse med ISO/IEC19798

Original Brother toner i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

TN241Y_main

Funktioner

  • Giver op til 1.400 sider i overensstemmelse med ISO/IEC19798
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Vælg denne gule toner TN241Y – specielt udviklet til at fungere perfekt sammen med din Brother-printer – for at garantere, at dine udskrifter leveres hurtigt og i perfekt kvalitet. Originale tonere såsom TN241Y giver mere værdi for pengene i det lange løb fremfor billigere uoriginale tonere.

Mere om dette produkt

Fås også i andre farver:

Når det er tid til at udskifte din toner, kan du trygt vælge Brothers TN241Y toner for at sikre, at din printer forbliver i perfekt stand, og at dine udskrifter bliver krystalklare.

Selvom det kan være fristende at købe uoriginale tonere, der ikke er så dyre, bør du huske på, at uoriginale tonere ikke kun kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter, men også gøre din garanti ugyldig og forårsage langsigtet skade på din printer.

Denne originale TN241Y gule toner sikrer, at din printer fungerer præcis som den skal, og giver dig mere værdi for pengene i det lange løb og imponerende resultater, hver gang.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen