Tilføjet til kurv

Original Brother TN243CMYK toner-sampak

Original Brother TN243CMYK toner-sampak. Indeholder cyan, magenta, gul og sort toner. Hver toner printer op til 1.000 sider. 

2.225,00 kr. inkl. moms 1.780,00 kr. ekskl. moms
Ikke på lager

Denne originale Brother TN243CMYK toner-sampak, designet specielt til din printer, giver dig alle fire tonere i en samlet pakke. Der er en cyan, magenta, gul og sort toner i pakken, som hver kan printe op til 1.000 sider.

Disse tonere, der er lette at skifte og passer til en række Brother-printere, hjælper dig med at udskrive holdbare dokumenter, der ikke tværer ud eller falmer over tid

Funktioner

  • Printer op til 1.000 sider ifølge ISO/IEC 19798
  • Cyan, magenta, gul og sort i en praktisk sampak
  • Original Brother-toner af høj kvalitet

Oversigt

Når det er tid til at skifte dine tonere, så vil Brother's TN243CMYK sampak sikrer, at din printer fortsat kan producere holdbare og krystalklare udskrifter.

TN-243CMYK sampak indeholder:

Med fire tonere i en praktisk sampak får du mere værdi for pengene. Ved at bruge originale TN243CMYK tonere kan du sikre at din printer leverer, som den skal, i længere tid.

Passer til

Passer til

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.