Original Brother TN243CMYK toner-sampak

Original Brother TN243CMYK toner-sampak. Indeholder cyan, magenta, gul og sort toner. Hver toner printer op til 1.000 sider. 

2.261,25 kr. inkl. moms

1.809,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Printer op til 1.000 sider ifølge ISO/IEC 19798

Cyan, magenta, gul og sort i en praktisk sampak

Original Brother-toner af høj kvalitet

Produktdetaljer

TN243CMYK_main

Funktioner

  • Printer op til 1.000 sider ifølge ISO/IEC 19798
  • Cyan, magenta, gul og sort i en praktisk sampak
  • Original Brother-toner af høj kvalitet

Beskrivelse

Denne originale Brother TN243CMYK toner-sampak, designet specielt til din printer, giver dig alle fire tonere i en samlet pakke. Der er en cyan, magenta, gul og sort toner i pakken, som hver kan printe op til 1.000 sider.

Disse tonere, der er lette at skifte og passer til en række Brother-printere, hjælper dig med at udskrive holdbare dokumenter, der ikke tværer ud eller falmer over tid

Mere om dette produkt

Når det er tid til at skifte dine tonere, så vil Brother's TN243CMYK sampak sikrer, at din printer fortsat kan producere holdbare og krystalklare udskrifter.

TN-243CMYK sampak indeholder:

Med fire tonere i en praktisk sampak får du mere værdi for pengene. Ved at bruge originale TN243CMYK tonere kan du sikre at din printer leverer, som den skal, i længere tid.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen