Original Brother TN245M toner – magenta 

Brother TN245M magenta toner. Giver op til 2.200 sider. 

1.071,25 kr. Inkl. moms 857,00 kr. Ekskl. moms
På lager
Tilføj til kurv Find en forhandler

Iøjnefaldende resultater i professionel kvalitet opnås let med denne originale Brother TN245M toner i magenta til din farveprinter. TN245M toneren passer til et udvalg af vores printere og den fås også i cyan og gul.

Funktioner

  • Giver op til 2.200 sider i overensstemmelse med ISO/IEC19798
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Fås også i andre farver

Denne TN245M magenta toner testes, ligesom alle Brother tonere, grundigt for at sikre, at kunderne får den mest pålidelige løsning.  

Selvom de billige uoriginale tonere kan købes mange steder, passer de simpelthen ikke optimalt til din Brother-printer. Dette kan føre til problemer med både kvaliteten af dine udskrifter og din printers ydeevne – og disse problemer kan nogle gange vise sig at være dyre at rette op på.

Denne originale TN245M toner sikrer, at din printer fortsætter med at køre fejlfrit, og giver dig mere værdi i det lange løb plus den sindsro, der kommer af at vide, at du har en printer, du kan stole på.

Passer til

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.