Tilføjet til kurv

Original Brother TN245Y toner – gul 

Original Brother TN245Y gul toner. Giver op til 2.200 sider. 

1.115,00 kr. inkl. moms 892,00 kr. ekskl. moms

På lager

TN241Y_main

Original Brother TN241Y toner – gul

Original Brother TN241Y gul toner. Giver op til 1.400 sider.

787,50 kr. 630,00 kr. (ekskl. moms)

Iøjnefaldende resultater i professionel kvalitet opnås let med denne originale Brother TN245Y toner i gul til din farveprinter. TN245Y toneren passer til et udvalg af vores printere og fås også i magenta og cyan.

Funktioner

  • Giver op til 2.200 sider i overensstemmelse med ISO/IEC19798
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Fås også i andre farver


Denne TN245Y gule toner testes ligesom alle Brother tonere grundigt for at sikre, at kunderne får den mest pålidelige løsning.  

Selvom de billige uoriginale tonere kan købes mange steder, passer de simpelthen ikke optimalt til din Brother-printer. Dette kan føre til problemer med både kvaliteten af dine udskrifter og din printers ydeevne – og disse problemer kan nogle gange vise sig at være dyre at rette op på.

Denne originale TN245Y toner sikrer, at din printer fortsætter med at køre fejlfrit, og giver dig mere værdi i det lange løb plus den sindsro, der kommer af at vide, at du har en printer, du kan stole på.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.