Original Brother TN320M toner – magenta

Brother TN320M magenta toner. Giver op til 1.500 A4-sider.

1.012,50 kr. inkl. moms

810,00 kr. ekskl. moms

Giver op til 1.500 A4-sider* (*ISO/IEC19798)

Original Brother toner i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

TN320M_main

Funktioner

  • Giver op til 1.500 A4-sider* (*ISO/IEC19798)
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Med den originale Brother TN320M magenta toner kan du få glæde af hurtige udskrivningshastigheder, øget produktivitet og gennemslagskraftig grafik, hver gang du udskriver. TN320M toneren er designet efter Brothers gode specifikationer og kan producere op til 1.500 levende og iøjnefaldende sider.

Mere om dette produkt

Findes også i andre farver

Gør dine sider levende med denne TN320M toner i magenta, der er designet til at fungere perfekt sammen med din Brother-printer og give dig resultater af højeste kvalitet, gang på gang.

Selvom brugen af billigere tonere, der ikke er mærkevarer, eller genopfyldningstonere muligvis gør, at du kan spare penge på kort sigt, er de ikke lige så kompatible med din printer. Det er muligt, at brugen af disse ofte ringere produkter kan forårsage udskrivningsproblemer og endda beskadige din printer – så hvorfor løbe risikoen?

Ved at vælge TN320M sikrer du, at din printer fortsætter med at fungere helt optimalt, og også at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket giver dig ekstra sindsro hele vejen rundt.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen