Tilføjet til kurv

Original Brother TN321BK toner – sort 

Brother TN321BK toner. Giver op til 2.500 sider.

716,25 kr. Inkl. moms 573,00 kr. Ekskl. moms

På lager

Vælg denne originale Brother TN321BK toner i sort for at sikre, at dine vigtige dokumenter får de professionelle resultater i høj kvalitet som de fortjener - dag efter dag. Den er let at installere, og du får en økonomisk løsning til dit kontor.

Funktioner

  • Giver op til 2.500 sider i overensstemmelse med ISO/IEC19798
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Fås også i andre farver

Denne TN321BK toner i sort er designet af eksperter til at fungere perfekt sammen med din Brother printer, og den giver dig imponerende resultater gang på gang.

Selv om billigere uoriginale tonere kan spare dig penge på kort sigt, passer de ikke så godt til din printer. Det er muligt at disse ofte dårligere produkter give forskellige problemer med udskrivningen og måske endda skader din printer - så er det virkelig risikoen værd?

Ved at vælge en original TN321BK toner kan du sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og samtidig at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket kan give dig ro i sindet.

Passer til

Passer til

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.