Original Brother TN3230 sort toner

Original Brother TN3230 sort toner giver op til 3.000 A4 sider

1.027,50 kr. inkl. moms

822,00 kr. ekskl. moms

Giver op til 3.000 A4 sider' (*ISO/IEC 19752)

Original Brother toner i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

TN3230_main

Funktioner

  • Giver op til 3.000 A4 sider' (*ISO/IEC 19752)
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Brother TN3230 sorte toner er designet, så din sort/hvide laserprinter leverer flotte resultater, hver gang du printer. Toneren giver op til 3.000 A4 sider.

Mere om dette produkt

TN3230 er specielt designet til at passe perfekt sammen med din Brother laserprinter, så du får flotte resultater hver gang, du printer.

Uoriginale tonere er måske billigere på kort sigt. Men disse er ikke kompatible med din Brother printer. Hvis du bruger uoriginale tonere, risikerer du, at dine udskrifter bliver i dårligere kvalitet og måske endnu værre, så risikerer du, at de ødelægger din printer.

Ved at vælge den originale Brother TN3230 er du sikker på, at du får udskrifter af god kvalitet, hver gang du printer, og at din garanti forbliver gyldig.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen