Tilføjet til kurv

Original Brother TN325M toner – magenta

Original Brother TN325M stor magenta toner. Giver op til 3.500 sider.

1.648,75 kr. Inkl. moms 1.319,00 kr. Ekskl. moms

TN320M_main

Original Brother TN320M toner – magenta

Brother TN320M magenta toner. Giver op til 1.500 A4-sider.

933,75 kr. 747,00 kr. (ekskl. moms)

Den originale Brother TN325M magenta toner, som er designet til at fungere perfekt sammen med din Brother printer, kan spare dig for mange penge. Samtidig sikrer den, at du får farve-dokumenter i høj kvalitet, hver gang du printer.

Funktioner

  • Giver op til 3.500 sider i overensstemmelse med ISO/IEC19798
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Fås også i andre farver:

Da TN325M er en stor toner, holder den længere end en standard toner uden at gå på kompromis med kvaliteten. Denne originale TN325M toner sikrer, at din printer fortsætter med at køre fejlfrit, og giver dig mere værdi i det lange løb plus den sindsro, der kommer af at vide, at du har en printer, du kan stole på.

Selvom de billige uoriginale tonere kan købes mange steder, passer de simpelthen ikke optimalt til din Brother-printer. Dette kan føre til problemer med både kvaliteten af dine udskrifter og din printers ydeevne – og disse problemer kan nogle gange vise sig at være dyre at rette op på.

Den originale store Brother TN325M toner leverer udskrifter i super høj kvalitet samt giver dig store besparelser, selv når den håndterer store opgaver.

Denne TN325M magenta toner testes ligesom alle Brother tonere grundigt for at sikre, at kunderne får den mest pålidelige løsning.

Passer til

Passer til

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.