Tilføjet til kurv

Original Brother TN326Y toner – gul

Original Brother TN326Y gul toner. Giver op til 3.500 A4 sider.

1.591,25 kr. Inkl. moms 1.273,00 kr. Ekskl. moms

På lager

Denne TN326Y store toner i gul er specielt udviklet til at fungere perfekt sammen med din Brother-printer. TN326Y blandes hurtigt og nemt med andre farver, så dine udskrifter leveres hurtigt og i super kvalitet.

Funktioner

  • Giver op til 3.500 A4 sider* (*ISO/IEC19798)
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Findes også i andre farver

Sørg for, at din Brother-printer fortsætter med at levere de enestående resultater, du efterhånden forventer, ved at vælge en TN326Y toner. Da den er større, holder den længere end en standard toner, og en TN326Y toner taber ikke kvalitet undervejs.

Selvom der muligvis findes billigere alternativer, er det kun en original TN326Y toner, der garanterer, at din printer fortsat præsterer så hurtigt og effektivt, som den skal.

Husk, at brugen af originale Brother tonere er den eneste måde, du kan sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder.
Så bestil en TN326Y toner i gul fra Brother i dag for at sikre, at du får mere værdi for pengene over tid.

Passer til

Passer til

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.