Tilføjet til kurven

Original Brother TN3390 stor toner – sort

Brother TN3390 sort toner. Giver op til 12.000 A4-sider.

1.603,75 kr. Inkl. moms 1.283,00 kr. Ekskl. moms
På lager
Tilføj til kurv Find en forhandler

Denne originale store Brother TN3390 toner kan give op til 12.000 A4-sider og producere strålende resultater fra den allerførste til den sidste side, du udskriver.

Funktioner

  • Giver op til 12.000 A4-sider* (*ISO/IEC19752)
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Sørg for, at din Brother-printer fortsætter med at levere de enestående resultater, du efterhånden forventer, ved at vælge en TN3390 toner. Denne store toner er designet til at holde meget længere end en standard toner, og den fortsætter i længere tid uden tab af kvalitet overhovedet.

Selvom der muligvis findes billigere alternativer, er det kun en original TN3390 toner, der garanterer, at din printer fortsat præsterer dét den skal, så hurtigt og effektivt, som den skal.

Husk, at brugen af originale Brother tonere er den eneste måde, du kan sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder.

Så bestil TN3390 toneren i sort fra Brother i dag og få mere værdi for pengene over tid.

Passer til

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.