Original Brother TN3430 toner – sort

Brother TN3430 sort toner. Giver op til 3.000 A4 sider.

988,75 kr. inkl. moms

791,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Giver op til 3.000 A4 sider* (*ISO/IEC19752)

Original Brother toner i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

TN3430_main

Funktioner

  • Giver op til 3.000 A4 sider* (*ISO/IEC19752)
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Brother TN3430 toner er designet af eksperter så din Brother-printer bliver ved med at fungere optimalt og den garanterer professionelle resultater hver gang du printer. Originale forbrugsstoffer såsom TN3430 giver mere for pengene i det lange løb fremfor billigere alternativer.

Mere om dette produkt

Denne sorte TN3430 toner testes ligesom alle Brother tonere grundigt for at sikre, at kunderne får den mest pålidelige løsning.

Selvom de billige alternative tonere kan købes mange steder, passer de simpelthen ikke optimalt til din Brother-printer. De kan give problemer med både kvaliteten af dine udskrifter og din printers ydeevne – og disse problemer kan nogle gange vise sig at være dyre at rette op på.

Denne originale TN3430 toner sikrer, at din printer bliver ved med at køre fejlfrit og give dig mere værdi for pengene på langt sigt. Plus, du får den sindsro, der kommer af at vide, at du har en printer, du kan stole på.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen