Original Brother TN3480 toner – sort

Brother TN3480 sort toner. Giver op til 8.000 A4 sider.

1.698,75 kr. inkl. moms

1.359,00 kr. ekskl. moms

Giver op til 8.000 A4 sider* (*ISO/IEC19752)

Original Brother toner i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

TN3480_main

Funktioner

  • Giver op til 8.000 A4 sider* (*ISO/IEC19752)
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Den originale store Brother toner i sort fungerer optimalt med din printer - uanset om du printer hjemme eller på kontoret. Med en klar sort tone, skarp tekst og billeder sikrer TN3480 toneren at alle dine udskrifter er af samme, høje standard.

Mere om dette produkt

Når din toner skal udskiftes, kan du trygt vælge Brothers TN3480 toner for at sikre, at din printer forbliver i perfekt stand, og at dine udskrifter forbliver krystalklare. Toneren er designet til at holde meget længere end en standard toner, og taber ikke kvalitet undervejs.

Selvom det kan være fristende at købe tonere, der ikke er så dyre og ikke er en Brother-toner, bør du huske på, at billige tonere ikke kun kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter, men også gøre din garanti ugyldig og forårsage langsigtet skade på din printer.

Denne originale TN3480 sorte toner sikrer, at din printer fungerer præcis, som den skal, og giver dig mere værdi for pengene i det lange løb og imponerende resultater hver gang.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen