Original Brother TN421C toner – cyan

Brother TN421C cyan toner. Giver 1.800 A4 sider.

966,25 kr. Inkl. moms 773,00 kr. Ekskl. moms
På lager
Tilføj til kurv Find en forhandler
Denne originale Brother TN421C toner i cyan er designet til at levere optimal kontinuitet og er udviklet til at skabe dokumenter i høj opløsning fra den første til den sidste gang, du udskriver. TN421C toneren giver op til 1.800 A4 sider og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Funktioner

  • Giver op til 1.800 A4 sider* (*ISO/IEC19798)
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Oversigt

Findes også i andre farver

Denne TN421C toner i cyan er designet af eksperter, så den fungerer perfekt sammen med et stort udvalg af Brother printere og giver dig resultater af den højeste kvalitet, gang på gang.

Ved at vælge billigere tonere, der ikke er Brother tonere, kan du måske spare penge på kort sigt, men de passer ikke til din printer. Det er muligt at disse ofte-dårligere produkter giver forskellige problemer med udskrivningen og måske endda skader din printer - er det virkelig risikoen værd?

Ved at vælge en original TN421C toner kan du sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og samtidig at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket kan give dig sindsro.

Passer til

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.