Original Brother TN421Y toner – gul

Original Brother TN421Y gul toner. Giver op til 1.800 A4 sider.

1.111,25 kr. inkl. moms

889,00 kr. ekskl. moms

Giver op til 1.800 A4 sider* (*ISO/IEC19798)

Original Brother toner i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

TN421Y_main

Funktioner

  • Giver op til 1.800 A4 sider* (*ISO/IEC19798)
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Denne originale Brother TN421Y toner i gul er designet til at levere optimal kontinuitet og er udviklet til at skabe dokumenter i høj opløsning fra den første til den sidste gang, du udskriver. TN421Y toneren giver op til 1.800 A4 sider og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Mere om dette produkt

Findes også i andre farver

Denne TN421Y toner i gul er designet af eksperter, så den fungerer perfekt sammen med et stort udvalg af Brother printere og giver dig resultater af den højeste kvalitet, gang på gang.

Ved at vælge billigere tonere, der ikke er Brother tonere, kan du måske spare penge på kort sigt, men de passer ikke til din printer. Det er muligt at disse ofte-dårligere produkter giver forskellige problemer med udskrivningen og måske endda skader din printer - er det virkelig risikoen værd?

Ved at vælge en original TN421Y toner kan du sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og samtidig at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket kan give dig sindsro.

Genavendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen