Tilføjet til kurv

Original Brother TN423M toner – magenta

Brother TN423M magenta toner. Giver op til 4.000 A4 sider.

1.776,25 kr. inkl. moms

1.421,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Giver op til 4.000 A4-sider* (*ISO/IEC19798)

Original Brother toner i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

TN423M_main

Funktioner

  • Giver op til 4.000 A4-sider* (*ISO/IEC19798)
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Denne originale Brother TN423M toner i magenta er designet til at levere optimal kontinuitet og er udviklet til at skabe dokumenter i høj opløsning fra den første til den sidste gang, du udskriver. TN423M toneren giver op til 4.000 A4 sider og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Mere om dette produkt

Findes også i andre farver

Denne TN423M toner i magenta er designet af eksperter, så den fungerer perfekt sammen med et stort udvalg af Brother printere og giver dig resultater af den højeste kvalitet, gang på gang.

Ved at vælge billigere toner, der ikke er en mærkevare, kan du måske spare penge på kort sigt, men de passer ikke til din printer. Det er muligt at disse ofte-dårligere produkter giver forskellige problemer med udskrivningen og måske endda skader din printer - er det virkelig risikoen værd?

Ved at vælge en original TN423M toner kan du sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og samtidig at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket kan give dig sindsro.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother toner - gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse  ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth, og find ud af, hvordan vi kan samarbejde for et bedre miljø.

Tilbage til toppen