TN5500 - stor toner i sort

Vores originale sorte toner sikrer dig print af op til 12.000 A4-sider.

1.558,75 kr. inkl. moms

1.247,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Hver toner giver op til 12.000 A4-sider* (*ISO/IEC19752)

Original Brother-toner i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

TN5500_main

Funktioner

  • Hver toner giver op til 12.000 A4-sider* (*ISO/IEC19752)
  • Original Brother-toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Da det er standardfarven for mange printopgaver, oplever du måske, at du må skifte din sorte toner oftere. Den originale Brother-toner kan printe op til 12.000 A4-sider.

Passer til HL-7050N.

Mere om dette produkt

Sørg for, at din Brother-printer fortsætter med at levere de enestående resultater, du efterhånden forventer, ved at vælge en Brother-toner. Den er designet til at holde meget længere end en standard toner, og taber ikke kvalitet undervejs. Selvom der muligvis findes billigere alternativer online, er det kun en original TN5500, der garanterer, at din printer fortsat præsterer så hurtigt og effektivt, som den skal.

Husk, at brugen af originale Brother-tonere er den eneste måde, du kan sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder. Så bestil en TN5500 i sort fra Brother i dag for at sikre, at du får mere værdi for pengene over tid.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen