Original Brother TN910Y tonerpatron – gul

Original Brother TN910Y gul toner. Giver op til 9.000 A4 sider.

3.633,75 kr. inkl. moms

2.907,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Toneren giver op til 9.000 A4 sider* (*ISO/IEC19798)

Original Brother toner i høj kvalitet

Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Produktdetaljer

TN910Y_main

Funktioner

  • Toneren giver op til 9.000 A4 sider* (*ISO/IEC19798)
  • Original Brother toner i høj kvalitet
  • Reducerer spild, så du sparer papir, tid og penge

Beskrivelse

Med den originale Brother TN910Y gule toner kan du nyde godt af hurtige udskrivninger, øget produktivitet og flot grafik, hver gang du printer. TN910Y toneren er bygget efter Brothers specifikationer for godt design og kan give op til 9.000 farvestrålende, iøjnefaldende sider.

Mere om dette produkt

Findes også i andre farver

Pust liv i dine sider med denne TN910Y toner i gul. Toneren er designet af eksperter, så den fungerer perfekt sammen med et stort udvalg af Brother printere og giver dig resultater af den højeste kvalitet, gang på gang.

Ved at vælge billigere tonere, der ikke er en mærkevare, kan du måske spare penge på kort sigt, men de passer ikke til din printer. Det er muligt at disse ofte-dårligere produkter giver forskellige problemer med udskrivningen og måske endda skader din printer - er det virkelig risikoen værd?

Ved at vælge en TN910Y toner kan du sikre dig, at din printer fortsat fungerer optimalt, og samtidig at en eventuel garanti, du er berettiget til, fortsat gælder, hvilket kan give dig sindsro.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen