WT800CL - Spildtonerbeholder

Original Brother-spildtonerbeholder. Arbejdscyklus på 100.000 sider.

325,00 kr. inkl. moms

260,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

Arbejdscyklus på 100.000 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 19798.

Original Brother-spildtonerbeholder af høj kvalitet

Sikrer at din laserprinter yder sit bedste

Produktdetaljer

WT800CL_main

Udviklet af de samme teknikere, der har udviklet din Brother-printer, hvilket betyder, at de er designet til at arbejde sammen 

Funktioner

  • Arbejdscyklus på 100.000 sider i overensstemmelse med ISO/IEC 19798.
  • Original Brother-spildtonerbeholder af høj kvalitet
  • Sikrer at din laserprinter yder sit bedste
  • Udviklet af de samme teknikere, der har udviklet din Brother-printer, hvilket betyder, at de er designet til at arbejde sammen 

Beskrivelse

Vær sikker på, at din laserprinter til kontoret yder sit bedste, og sørger for at dine print forbliver i den bedst mulige kvalitet med denne originale Brother-spildtonerbeholder, WT800CL.

WT800CL er nem at installere, pålidelig og holdbar. Vores spildtonerbeholdere passer til en række printere og hjælper dig med fortsat at kunne printe. 

Du må ikke genbruge spildtonerbeholderen. Når printeren beder dig om det, skal du udskifte din spildtonerbeholder for at bevare printfunktionen.

Oversigt

 

Miljø og genbrug

Alle Brother-tonere er designet til at påvirke miljøet så lidt som overhovedet muligt. Brother tilbyder en ansvarlig måde hvorpå vores kunder kan bortskaffe deres Brother-produkter, når de har nået slutningen af livscyklussen.

Brother er "at your side"

Når du anvender originale Brother-forbrugsstoffer opretholder du din garanti. Brother er med dig hele vejen, både før og efter købsprocessen, med salgssupport og kundeservice.

Anvendelse

Den eneste måde, du kan sikre dig at din printer virker optimalt, er ved at anvende originale Brother-forbrugsstoffer, såsom spiltonerbeholderen, WT800CL.

Pålidelighed og kvalitet

Med spiltonerbeholderen, WT800CL, sikrer du, at din printer fungerer optimalt samt med den effektivitet og hastighed, den skal kunne præstere.

Genanvendelse

Vidste du, at du kan genanvende din brugte Brother-toner gratis?

Vi har forpligtet os til at minimere vores miljøpåvirkning og opfordrer vores kunder til at hjælpe os. Det kan du gøre ved at sende din brugte toner til os, så vi kan genanvende den.

Takket være vores langvarige partnerskab med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation, Cool Earth, bidrager vores genanvendelsesprogram til at bremse ødelæggelsen af regnskoven.

Læs mere om, hvordan du kan genbruge blækpatroner og tonere – gratis!

Tilbage til toppen