Original Brother HGe231V5 tape – sort på hvid, 12 mm bred

Brother HGe231V5 – sort tekst på hvid tape i høj kvalitet, 12 mm bred

kr. 740,00 Inkl. moms kr. 592,00 Ekskl. moms
På lager
Tilføj til kurv Find en forhandler
Denne Brother HGe231V5 HiRes tape i høj kvalitet vil give dig både høj opløsning og hurtig udskrivning, hvilket gør den til det perfekte værktøj til brancher, der har behov for at udskrive store mængder labels så hurtigt som muligt.

Funktioner

  • 12 mm bred, 8 m lang
  • Perfekt til brancher, der har behov for at udskrive store mængder
  • Værdipakke med 5 stk.
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Letlæselige labels

Oversigt

Denne HGe231V5 sort på hvid HiRes tape er designet med de samme egenskaber som standard TZ lamineret tape, og den er blevet testet grundigt af Brother, så den er så holdbar og pålidelig som mulig.

Den er specielt designet til at give dig både høj opløsning og hurtig udskrivning, og den er det perfekte værktøj til brancher, der har behov for at udskrive store mængder, hurtigt.

Disse selvklæbende, laminerede labels er udviklet til at modstå ekstreme temperaturer, og er modstandsdygtige overfor kemikalier, slid, sollys og nedsænkning i vand, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs brug.

Ved at vælge original Brother HGe231V5 HiRes tape sikrer du, at din printer fortsætter med at fungere optimalt og giver dig resultater, der er tydelige, læselige og designet til at holde.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Passer til