Tilføjet til kurv

Original Brother HGe-651V5-tape – sort på gul, 24 mm bred

Brother HGe-651V5 – sort tekst på gul tape i HiRes, 24 mm bred.

1.038,75 kr. Inkl. moms 831,00 kr. Ekskl. moms
Denne Brother HGe651V5 HiRes tape i høj kvalitet vil give dig både høj opløsning og hurtig udskrivning, hvilket gør den til det perfekte værktøj til brancher, der har behov for at udskrive store mængder labels så hurtigt som muligt.

Funktioner

  • 24 mm bred, 8 m lang
  • Perfekt til brancher, der har behov for at udskrive store mængder
  • Værdipakke med 5 stk.
  • Original Brother-tape i høj kvalitet
  • Letlæselige labels

Oversigt

Denne HGe-651V5 sort på gul HiRes-tape er designet med de samme egenskaber som standard TZ-lamineret tape, og den er blevet testet grundigt af Brother, så den er så holdbar og pålidelig som muligt.

Den er specielt designet til at give dig både høj opløsning og hurtig udskrivning, og den er det perfekte værktøj til brancher, der har behov for at udskrive store mængder hurtigt.

Disse selvklæbende, laminerede labels er udviklet til at modstå ekstreme temperaturer, og er modstandsdygtige over for kemikalier, slid, sollys og nedsænkning i vand, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs brug.

Ved at vælge original Brother HGe-651V5 HiRes-tape sikrer du, at din printer fortsætter med at fungere optimalt og giver dig resultater, der er tydelige, læselige og designet til at holde.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Passer til