1. Hjem
  2. Forbrugsstoffer
  3. HGe-M951V5

Original Brother HGe-M951V5 tape – sort på mat sølv, 24 mm bred

Brother HGe-951V5 sort på mat sølv-tape – 24 mm bred - Stor pakke med 5 taperuller - Tapen er 8 m lang

kr. 1.140,00 Inkl. moms kr. 912,00 Ekskl. moms
På lager
Tilføj til kurv Find en forhandler
Brother HGe-951V5 tape i høj kvalitet med sort på mat sølv – printer både i høj opløsning og hurtigt, hvilket gør dem til det perfekte værktøj i brancher med behov for at kunne printe mange labels, hurtigt.

Funktioner

  • 24 mm bred, 8 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Letlæselige labels

Oversigt

HGe-M951V5 tape med sort på mat sølv er designet med de samme egenskaber som standard TZe lamineret tape, og Brother-teamet har udført strenge tests på den for at sikre, at holdbarheden og pålideligheden er så høj som mulig.

Tapen er særligt designet til at printe både i høj opløsning og hurtigt, hvilket gør den til det perfekte værktøj i brancher med behov for at kunne printe mange labels på kort tid.

De selvklæbende, laminerede labels er blevet udviklet til at modstå ekstreme temperaturer og er modstandsdygtige overfor kemikalier, slid, sollys og iblødlægning i vand, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs brug.

Disse originale HGe-M951V5 fås i en stor pakke med 5. Ved at vælge den originale Brother HGe-M951V5 tape sikrer du, at din labelprinter bliver ved med at yde sit bedste og give dig tydelige, læselige og slidstærke labels.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Passer til