Original Brother HSe-221 krympeflextape – sort på hvid, 8,8 mm x 1,5 m

Brother HSe-221 krympeflextape – sort på hvid, 8,8 mm x 1,5 m.

293,75 kr. inkl. moms

235,00 kr. ekskl. moms

8,8 mm i bredden, 1,5 m i længden

Original Brother-krympeflextape i høj kvalitet

Sikrer tydelige og holdbare resultater

Produktdetaljer

HSE221_main

Funktioner

  • 8,8 mm i bredden, 1,5 m i længden
  • Original Brother-krympeflextape i høj kvalitet
  • Sikrer tydelige og holdbare resultater

Beskrivelse

Denne originale 8,8 mm Brother-krympeflextape, HSe-221, er designet specifikt til permanent opmærkning og identifikation af kabler og ledninger. Med et krympeforhold på 2:1 anbefales HSe-221, der er en sort på hvid tape, til brug sammen med kabler mellem 2,6 mm og 5,1 mm i diameter. Passer til P-touch labelprintere, som har HS- eller HSe-logoet på tapekasetten.

Passer til

Vis mere
Vis mindre

Mere om dette produkt

Denne 8,8 mm sort på hvid HSe-221 krympeflextape er designet specifikt til opmærkning og identifikation af kabler, fibre og ledninger med en udvendig diameter på 2,6-5,1 mm.

Når den udskrevne krympeflextape placeres udenpå et kabel og opvarmes med en varmepistol, krymper røret ned og strammer til omkring kablet. Der kræves intet klæbemiddel, hvilket sikrer, at krympeflextapen ikke løsner sig fra kablet, selv ikke i varme miljøer.

Denne originale Brother HSe-221 krympeflextape passer til en række Brother labelprintere, og den er en vigtig del af enhver elektrikers værktøjssæt. Den giver dig tydelig opmærkning, der hjælper dig med at opfylde sikkerhedskravene og udføre dit arbejde mere effektivt.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Tilbage til toppen