Original Brother MK223BZ tape – blå på hvid, 9 mm bred

Brother MK223BZ blå tekst på hvid tape – 9 mm bred

107,50 kr. inkl. moms

86,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

9 mm bred, 8 m lang

Original Brother tape i høj kvalitet

Letlæselige labels

Produktdetaljer

MK223BZ_main

Funktioner

  • 9 mm bred, 8 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Letlæselige labels

Beskrivelse

MK223BZ vil give dig labels i høj kvalitet, der er specielt designet til at opfylde alle dine generelle opmærkningsbehov. Uanset om det er til CD’er, fotoalbum eller madopbevaringskrukker, så vil denne plastiktape sikre, at du nemt kan lave de forskellige labels, du skal bruge til at skabe mere orden i dit hjem.

Passer til

Vis mere
Vis mindre

Mere om dette produkt

MK223BZ giver dig mulighed for at lave labels i høj kvalitet, der helt sikkert er nyttige overalt i dit hjem. Denne lille og kompakte tape fås i forskellige farve- og breddekombinationer og bruger direkte termisk udskrivning (ja, den er god nok – intet blæk) til at lave billedet på tapen.

Denne blå på hvid MK223BZ tape passer til alle Brother labelprintere, der har M-tapelogoet på tapedækslet, og den er et rigtig godt systematiseringsværktøj, der kan bruges til opmærkning af alt fra dokumenter og mapper til stikkontakter og beholdere.

Den alsidige MK223BZ er testet af Brother for at sikre, at den er så pålidelig som mulig, og den vil give dig resultater i høj kvalitet hver gang du udskriver, for at give dig skarpe og letlæselige labels.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Tilbage til toppen