Tilføjet til kurv

Original Brother MK521BZ tape – sort på blå, 9 mm bred

Brother MK521BZ sort tekst på blå tape – 9 mm bred

102,50 kr. Inkl. moms 82,00 kr. Ekskl. moms

MK521BZ giver dig labels i høj kvalitet, der er specielt designet til at opfylde alle dine generelle opmærkningsbehov. Uanset om det er til CD’er, fotoalbum eller madopbevaringskrukker, så vil denne plastiktape sikre, at du nemt kan lave de forskellige labels, du skal bruge til at skabe mere orden i dit hjem.

Funktioner

  • 9 mm bred, 8 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Letlæselige labels

Oversigt

MK521BZ giver dig mulighed for at lave labels i høj kvalitet, der helt sikkert er nyttige overalt i dit hjem. Denne lille og kompakte tape fås i forskellige farve- og breddekombinationer og bruger direkte termisk udskrivning (ja, den er god nok – intet blæk) til at lave billedet på tapen.

Denne sort på blå MK521BZ tape passer til alle Brother labelprintere, der har M-tapelogoet på tapedækslet, og den er et rigtig godt systematiseringsværktøj, der kan bruges til opmærkning af alt fra dokumenter og mapper til stikkontakter og beholdere.

Den alsidige MK521BZ er testet af Brother for at sikre, at den er så pålidelig som mulig, og den vil give dig resultater i høj kvalitet hver gang du udskriver, for at give dig skarpe og letlæselige labels.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Passer til