Original Brother MK531BZ tape – sort på blå, 12 mm bred

Brother MK531BZ sort tekst på blå tape – 12 mm bred

117,50 kr. inkl. moms

94,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

12 mm bred, 8 m lang

Original Brother tape i høj kvalitet

Letlæselige labels

Produktdetaljer

MK531BZ_main

Funktioner

  • 12 mm bred, 8 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Letlæselige labels

Beskrivelse

MK531BZ giver dig labels i høj kvalitet, der er specielt designet til at opfylde alle dine generelle opmærkningsbehov. Uanset om det er til CD’er, fotoalbum eller madopbevaringskrukker, så vil denne plastiktape sikre, at du nemt kan lave de forskellige labels, du skal bruge til at skabe mere orden i dit hjem.

Passer til

Vis mere
Vis mindre

Mere om dette produkt

MK531BZ giver dig mulighed for at lave labels i høj kvalitet, der helt sikkert er nyttige overalt i dit hjem. Denne lille og kompakte tape fås i forskellige farve- og breddekombinationer og bruger direkte termisk udskrivning (ja, den er god nok – intet blæk) til at lave billedet på tapen.

Denne sort på blå MK531BZ tape passer til alle  Brother labelprintere, der har M-tapelogoet på tapedækslet, og den er et rigtig godt systematiseringsværktøj, der kan bruges til opmærkning af alt fra dokumenter og mapper til stikkontakter og beholdere.

Den alsidige MK531BZ er testet af Brother for at sikre, at den er så pålidelig som mulig, og den vil give dig resultater i høj kvalitet hver gang du udskriver, for at give dig skarpe og letlæselige labels.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Tilbage til toppen