Tilføjet til kurv

Original Brother TZe-221 tape – sort på hvid, 9 mm bred

Original Brother TZe-221, sort på hvid-tape – 9 mm bred - Tapen er 8 m lang - Passer til P-touch labelprintere med TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet

146,25 kr. Inkl. moms 117,00 kr. Ekskl. moms

På lager

Denne originale laminerede tape er perfekt til alle dine labels, uanset om det er på kontoret, arbejdspladsen eller i hjemmet. Den alsidige Brother TZe-221 er hurtig og nem at installere, og tapen passer til mange af vores P-touch labelprintere.

Funktioner

  • 9 mm bred, 8 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Giver dig holdbare, letlæselige labels

Oversigt

Brother har udført krævende tests på denne sort på hvid TZe-221 tape for at sikre, at holdbarheden og pålideligheden er så høj som mulig.

Ved at vælge den originale Brother TZe-221 sort på hvid-tape sikrer du, at din printer bliver ved med at yde sit bedste og give dig tydelige, læselige og slidstærke labels.

De originale selvklæbende, laminerede labels er blevet udviklet til at modstå ekstreme temperaturer og er modstandsdygtige overfor kemikalier, slid, sollys og iblødlægning i vand, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs brug.

TZe-tapen sættes hurtigt og nemt i, og tapen fås i flere bredder, farver og materialer – det sikrer, at din P-touch labelprinter kan levere alle de labels, du behøver.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Passer til