Tilføjet til kurv

Original Brother TZe-631 tape – sort på gul, 12 mm bred

Brother TZe-631 sort på gul-tape – 12 mm bred - Tapen er 8 m lang - Passer til P-touch labelprintere med TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet

161,25 kr. Inkl. moms 129,00 kr. Ekskl. moms

På lager

Denne originale, laminerede TZe-631 tape passer til et stort udvalg af Brother P-touch labelprintere og er meget alsidig på grund af det letlæselige design med sort på gul. Det gør den nyttig i hjemmet, på kontoret og andre arbejdspladser.

Funktioner

  • 12 mm bred, 8 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Giver dig holdbare, letlæselige labels

Oversigt

Med en original Brother TZe-631 tape får du klare, skarpe og letlæselige labels, der holder.

Denne laminerede TZe-631 med sort på gul-tape er lige god til hjemmet, kontoret og arbejdspladsen. Den kan bruges til at identificere indholdet af alt fra foldere og hylder til USB-nøgler og kabler såvel som andet udstyr.

De meget alsidige, selvklæbende, laminerede labels er blevet udviklet til at modstå ekstreme temperaturer og er modstandsdygtige overfor kemikalier, slid, sollys og iblødlægning i vand, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs brug.

TZe-tapen sættes hurtigt og nemt i, og labels fås i flere bredder, farver og materialer – det sikrer, at din P-touch labelprinter kan levere alle de labels, du behøver.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Passer til