Original Brother TZe-B31 tape – fluorescerende orange, 12 mm bred

Brother TZe-B31 fluorescerende orange tape – 12 mm bred

kr. 183,75 Inkl. moms kr. 147,00 Ekskl. moms
På lager
Tilføj til kurv Find en forhandler
Denne originale Brother TZe-B31 sort på fluorescerende orange-tape er perfekt til at lave labels, der fanger opmærksomheden, og den er ideel til visning af vigtige oplysninger, at lave advarselsskilte eller kategorisere specialudstyr. Når du bruger TZe-B31 betyder det, at du kan sikre, at vigtige genstande hurtigt kan identificeres i enhver nødsituation. Kompatibel med P-touch-labelprintere, der har TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet.

Funktioner

  • 12 mm bred, 5 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Sikrer klare og holdbare resultater

Oversigt

Denne fluorescerende og meget synlige tape er ideel til visning af vigtige oplysninger, til advarselsskiltning eller til at identificere, hvor specialudstyr eller instruktioner kan findes i en nødsituation.

Denne 12 mm TZe-B31 tape er blevet testet grundigt af Brother, så den er så holdbar og pålidelig som mulig.

Når du bruger denne Brother TZe-B31 sort på fluorescerende orange-tape betyder det, at du ikke behøver at bekymre dig om, at teksten falmer, takket være vores patenterede lamineringsteknologi, der er designet til at modstå ekstreme temperaturer, vand, sollys og slid.

Ved at vælge original Brother TZe-B31 tape sikrer du også, at din P-touch-labelprinter fortsætter med at fungere optimalt og giver dig resultater, der er klare, læselige og designet til at holde.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Passer til