Tilføjet til kurv

Original Brother TZe-B31 tape – neonorange, 12 mm bred

Brother TZe-B31 neonorange tape – 12 mm bred

191,25 kr. Inkl. moms 153,00 kr. Ekskl. moms
Denne originale Brother TZe-B31 sort på neonorange tape er perfekt til at lave labels, der fanger opmærksomheden, og den er ideel til visning af vigtige oplysninger, at lave advarselsskilte eller kategorisere specialudstyr. Når du bruger TZe-B31 betyder det, at du kan sikre, at vigtige genstande hurtigt kan identificeres i enhver nødsituation. Kompatibel med P-touch-labelprintere, der har TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet.

Funktioner

  • 12 mm bred, 5 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Sikrer klare og holdbare resultater

Oversigt

Denne meget synlige neonorange tape er ideel til visning af vigtige oplysninger, til advarselsskiltning eller til at identificere, hvor specialudstyr eller instruktioner kan findes i en nødsituation.

Denne 12 mm TZe-B31 tape er blevet testet grundigt af Brother, så den er så holdbar og pålidelig som mulig.

Når du bruger denne Brother TZe-B31 sort på neonorange tape betyder det, at du ikke behøver at bekymre dig om, at teksten falmer, takket være vores patenterede lamineringsteknologi, der er designet til at modstå ekstreme temperaturer, vand, sollys og slid.

Ved at vælge original Brother TZe-B31 tape sikrer du også, at din P-touch-labelprinter fortsætter med at fungere optimalt og giver dig resultater, der er klare, læselige og designet til at holde.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Passer til