Original Brother TZe-B31 tape – neonorange, 12 mm bred

Brother TZe-B31 neonorange tape – 12 mm bred

202,50 kr. inkl. moms

162,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

12 mm bred, 5 m lang

Original Brother tape i høj kvalitet

Sikrer klare og holdbare resultater

Produktdetaljer

TZeB31_main

Funktioner

  • 12 mm bred, 5 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Sikrer klare og holdbare resultater

Beskrivelse

Denne originale Brother TZe-B31 sort på neonorange tape er perfekt til at lave labels, der fanger opmærksomheden, og den er ideel til visning af vigtige oplysninger, at lave advarselsskilte eller kategorisere specialudstyr. Når du bruger TZe-B31 betyder det, at du kan sikre, at vigtige genstande hurtigt kan identificeres i enhver nødsituation. Kompatibel med P-touch-labelprintere, der har TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet.

Passer til

Vis mere
Vis mindre

Mere om dette produkt

Denne meget synlige neonorange tape er ideel til visning af vigtige oplysninger, til advarselsskiltning eller til at identificere, hvor specialudstyr eller instruktioner kan findes i en nødsituation.

Denne 12 mm TZe-B31 tape er blevet testet grundigt af Brother, så den er så holdbar og pålidelig som mulig.

Når du bruger denne Brother TZe-B31 sort på neonorange tape betyder det, at du ikke behøver at bekymre dig om, at teksten falmer, takket være vores patenterede lamineringsteknologi, der er designet til at modstå ekstreme temperaturer, vand, sollys og slid.

Ved at vælge original Brother TZe-B31 tape sikrer du også, at din P-touch-labelprinter fortsætter med at fungere optimalt og giver dig resultater, der er klare, læselige og designet til at holde.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Tilbage til toppen