Tilføjet til kurv

Original Brother TZeC51 tape – neongul, 24 mm bred

Brother TZeC51 – sort tekst på neongul tape – 24 mm bred

265,00 kr. Inkl. moms 212,00 kr. Ekskl. moms

Denne originale Brother TZeC51 sort tekst på neongul tape er perfekt til at lave labels, der fanger opmærksomheden, og den er ideel til visning af vigtige oplysninger, at lave advarselsskilte eller kategorisere specialudstyr.

Når du bruger TZeC51 betyder det, at du kan sikre, at vigtige genstande hurtigt kan identificeres i enhver nødsituation.

Tapen passer til P-touch labelprintere, der har TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet.

 

 

Funktioner

  • 24 mm bred, 5 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Sikrer tydelige og holdbare labels

Oversigt

Denne meget synlige neongule tape er ideel til visning af vigtige oplysninger, til at lave skiltning for at advare om fare eller til at identificere, hvor specialudstyr eller instruktioner kan findes i en nødsituation.

Denne 24 mm TZeC51 tape er blevet testet grundigt af Brother, så den er så holdbar og pålidelig som mulig.

Når du bruger denne Brother TZeC51 sort tekst på neongul tape betyder det, at du ikke behøver at bekymre dig om, at teksten falmer, takket være vores patenterede lamineringsteknologi, der er designet til at modstå ekstreme temperaturer, vand, sollys og slid.

Ved at vælge original Brother TZeC51 tape sikrer du også, at din P-touch labelprinter fortsætter med at fungere optimalt og giver dig resultater, der er tydelige, læselige og designet til at holde.

 

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Passer til